Unlisted numbers will not be answered.
Closed on mondays.


Disclaimer
De Ducati Deskundige is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, verkoop en repareren van motorfietsen van het merk Ducati. Carl Nengerman, De Ducati Deskundige, is géén onderdeel van de offici�le Ducati organisatie en maakt geen deel uit van het offici�le verkoop- en aftersalesnet van Ducati en/of Ducati vertegenwoordigde instanties.

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onjuiste of onvolledige informatie.

Vermelde prijzen zijn incl 21% btw,gebruikte delen of te wel MARGE delen,vallen onder de MARGE globalisatie regeling!


Prijzen en afgesproken prijzen kunnen zonder aankondiging aangepast worden in verband met veranderende grondstofprijzen en of btw tarieven. Alsmede hierdoor kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Kilometerstanden zijn afgelezen standen vd teller.

Aangeboden motorblokken worden geleverd ZONDER koppeling.

Motorblokken die hier worden verkocht zonder aflever beurt en/of montage vallen niet onder garantie, dit geld ook voor B2B.

Onderdelen die ergens anders zijn gekocht en hier gemonteerd vallen niet onder garantie.

Electronische componenten niet nieuw door de ducati deskundige vallen niet onder garantie.

Electronische componenten die niet via de ducati deskundige zijn geleverd word geen garantie of montage garantie op afgegeven,ook zal na storing niet worden gereageerd door de ducati deskundige.

Onderdelen die hier nieuw zijn gekocht en zelf (verkeerd) zijn gemonteerd worden niet terug genomen.

Ook nieuwe delen die hier zijn gekocht en beschadigd bij zelf montage worden niet terug genomen.

Prijs bij genoemde delen is per stuk,ook al staan er meerdere afgebeeld.

Ook als motoren/motorblokken en of delen voor RACE/CIRCUIT worden gebruikt vallen deze niet onder garantie.

Gereviseerde blokken vallen wel onder garantie,zie voorwaarden.

Gereviseerde blokken die voor de race en voor de openbare weg worden gebruikt vallen alleen onder garantie als het onderhoud en reparatie hier ook wordt uitgevoerd na verkoop,indien geen onderhoud en reparatie in en uitbouwen motorblok nadien hier wordt uitgevoerd is er alleen garantie op het functioneren van het geleverde motorblok(starten,lopen en schakelen zonder mechanische problemen).
Motoren/motorblokken die na reparatie/revisie/beurt/ecu flash/herprogrammering vd eprom hier, bij een ander of door de klant zelf op de testbank gaan(/modificaties/reparaties/ ecu flash/eprom/delen aanbouwen/verandern weg halen/lichter maken) vallen direct buiten garantie.
Dus ook als er zelf nadien aan het motorblok word gesleuteld, vervangen, olie gewisseld etc. vervalt de garantie!
Alleen blokken die hier totaal worden gedaan incl. inbouwen en achteraf veranderen(na testrit)vallen wel onder de garantie.
Het inrijden van een blok dient met nauwkeurigheid te geschieden.

Delen en/of motorblokken,motoren die gebruikt worden voor de RACE en trainingen/testbank vallen ook buiten garantie.

Onderdelen kunnen afwijken van de getoonde beelden,let wel op de omschrijving van het deel,als er meer delen getoond worden gaat hier dan alleen om de omschrijving.

Onderdelen(ook banden) die hier gekocht zijn en elders gemonteerd vallen ook niet onder garantie.

Banden elders gekocht en hier gemonteerd vallen niet onder garantie.

Het recht is voorbehouden om informatie op deze website te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging. Er wordt geen aansprakelijkheid ervaart voor de inhoud van websites van derden welke via deze website zijn bereikt.

De Ducati Deskundige. Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van de eigenaar worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt worden of op enigerlei wijze worden verveelvoudigd.(dus ook foto's)

Op de weergegeven afbeeldingen kan auteursrecht berusten. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijk schriftelijke vooraf toestemming van de auteursrechthebbende beeldmateriaal te gebruiken.

Voor delen die te koop worden aangeboden op de site, zit een bedenktijd van 7 dagen op. Deze tijd gaat in nadat het product/onderdeel is betaald of aanbetaald en alle gegevens van de klant zijn achtergelaten/doorgegeven. Ook kan er een optie op een onderdeel worden gezet. Deze optie blijft erop na mondelinge afspraak en wordt verwijderd na niet nakomen van de afspraak.
Delen die zijn aanbetaald en na een week pas worden geanuleerd,wordt er geen terug betaling gedaan!
Delen die zijn aanbetaald en niet binnen een maand zijn opgehaald/verstuurd/geheel betaald, worden na 1 maand vanaf aanbetaling weer in de verkoop gedaan.
Onderdelen die niet op de site staan,maar wel hier gekocht kunnen niet worden geretourneerd!
Delen die door foutieve opgave en/of veronderstelling(ik dacht,volgens mij,ik bedoelde),type,jaartal en/of verkeerd aangegeven onderdeelnummer worden ook niet geretourneerd! Ook delen die apart besteld zijn en hier niet op voorraad zijn/waren.
Wel kan het eventueel geruild worden met het goede/bedoelde deel.
Delen die zijn afgenomen en goed zijn bevonden(bij verkoop) worden ook niet terug genomen!
Delen die worden terug gezonden naar de ducati deskundige moeten ook behoorlijk worden ingepakt om beschadeging te voorkomen,is dit niet het geval zal er geen restitutie of aankoop som worden geretouneerd.
Delen die terug worden verstuurd wordt geen transport(verzend) kosten vergoed.
Bij ons gehaalde of bestelde gebruikte onderdelen zijn met zorg uitgezocht echter betreffen het wel 2e hands goederen die niet altijd in nieuwstaat kunnen zijn, gebruikssporen overeenkomstig leeftijd en slijtage zijn normaal en dus te verwachten.


Elk bij ons afgehaald of opgestuurd onderdeel dient meteen gecontroleerd te worden, mocht er iets mee zijn dient men dit direct aan ons te melden. En dan in de verpakking te laten zitten en een foto aan ons toe te sturen


Eventuele reclame(claim) kan alleen, na overleg, binnen 8 dagen plaatsvinden na koop, de evt. kosten van het terugbrengen of retour zenden zijn hierbij voor rekening van de koper.Als er pas na 8 dagen de delen(deel)worden gecontroleerd/gemonteerd en het voldoet niet volgens de besteller en de goederen worden toch terug gestuurd,zal er minimaal 10% vd kost prijs worden ingehouden op de eventuele vergoeding. Deze reclame dient uitvoering onderbouwt te zijn, evt. schriftelijk bevestigd te worden en voorzien te zijn van bewijzen of foto�s. Bij door ons gemaakte fouten worden de evt. gemaakte verzendkosten, alleen na overleg, door ons verrekend.


Bij onderdelen die retour komen zal eerst getracht worden dit te ruilen voor een vervangend of ander onderdeel, pas in uiterste gevallen zal overgegaan worden op terugbetaling van het bedrag excl. de verzendkosten.

Complete motoren onder de 3500 euro zit geen enkele vorm van garantie op.


Elektrische of elektronische gebruikte onderdelen kunnen niet retour genomen worden.


Als een koper besluit iets door ons te laten verzenden neemt hij zelf het eventuele risico dat dit niet past of niet aan de verwachting voldoet, het is dus altijd beter om bij onderdelen die aan schade, kleurstelling of slijtage onderhevig zijn dit zelf bij De Ducati Deskundige uit te zoeken en mee te nemen na betaling.


Mocht De Ducati Deskundige bij een levering in gebreke blijven of tekortschieten als gevolg van overmacht is enige aansprakelijkheid daarvoor niet van toepassing.


Opgave van prijzen en aanbiedingen zijn altijd vrijblijvend en gedurende 8 dagen geldig, elke koper wordt in staat geacht dit binnen deze termijn af te halen of te laten versturen.


Zolang de koper niet geheel aan zijn verplichtingen heeft voldaan blijven de goederen, al dan niet reeds geleverd, ten aller tijden eigendom van De Ducati Deskundige.


Onderdelen of motoren worden zonder betaling vooraf niet gereserveerd, hierbij geldt het motto ��wie het eerst komt�.. , goederen die via telefoon of mail worden besteld blijven tot volledige betaling ons eigendom. Wil men zekerheid omtrent reservering dan dient men een redelijke aanbetaling te doen, pas vanaf het moment dat de aanbetaling in ons bezit is zijn reserveringen zeker.


Alle leveringen dienen contant betaald te worden, goederen die verstuurd moeten worden dienen vooraf voldaan te zijn op onze bankrekening alvorens tot levering overgegaan zal worden.
De koper behoort zelf de gekochte onderdelen te beoordelen en hierbij fouten en dus risico�s uit te sluiten.


Voor schade uit of in verband met leveringen waarvoor De Ducati Deskundige rechtens aansprakelijkheid kan worden gehouden geldt dat deze aansprakelijkheid het aankoopbedrag niet te boven gaat


De bestelprocedure:
Bevestiging via mail;
Betaling (met verzendkosten) en vermelding van ID nummer(s) van het onderdeel/onderdelen en uw adresgegevens;
Als de (volledige) betaling binnen is, wordt de maandag er op(indien mgelijk) de delen verstuurd.

Onderdelen die verkocht zijn en in ontvangst zijn genomen maar nog niet betaald zijn blijven eigendom van De Ducati Deskundige.

© 2007 - 2023 De Ducati Deskundige; Carl Nengerman 3 x D / Disclaimer
Webontwikkeling: © 2007 - 2023 Reiding
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.